Motion och igelkottar.

Vi vandrar omkring en hel del på kullarna och stränderna, minst en rejäl promenad om dan. Men man kan ju skaffa sig motion på flera sätt och för mig är ju spinning ett sätt att få igång hjärta och lungor. Så idag besökte vi det fantastiskt fina Clickimin Leisure Complex för att undersöka deras utbud. En mycket trevlig dam i receptionen hjälpte oss på alla sätt och vis och jag bokade in mig på ett spinningpass redan i morgon. Detta center erbjuder allt från pensionärsgympa till häftigaste aerobics. Här finns en jättefin pool och ett hälso “spa” med tillgång till bastu, bubbelpool m.m. Så om vintern blir fuktig, blöt och kall så kan man i alla fall få värme och motion där.

Tim besökte några grannar upp efter vägen i går kväll, när han kom hem hade han fått sällskap av en igelkott. Herr eller fru igelkott vankade omkring på vår uteplats och såg lätt förvirrad ut. Helt obekymrad om att vi stod bara några decimetrar bort. De är fantastiskt söta men tyvärr hamnar många av dom under ett bildäck när dom av någon anledning bestämmer sig för att korsa en väg.

Till sist, jag har börjat jobba, tro’t eller ej men jag hyr ut bilar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *